Avatar uživatele
Registrovaný

Mužů být těhotná?

Dobrý den,
S přítelem jsme se bavili o tom, že budeme chtít miminko. Řekla jsem, že prvně dojím poslední platíčko antikoncepce(jangee 003) a potom to přestanu užívat a necháme vše osudu. Chtěla jsem udělat překvapení na Vánoce a 3x jsem si prášek vzala déle než po 12-ti hodinách. Každý den byl pohlavní styk. V tu dobu jsem brala i antibiotika(penbene). Je možné, že se to podařilo? Moc děkuji za odpověď :)
Doplňuji:
Podle internetové kalkulačky jsem měla plodné dny.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Podivné překvapení. Myslím, že s tímto přístupem by bylo lepší o mateřeství ještě neuvažovat.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Pravděpodobně ne, i když jste užívala tablety později. Některá antibiotika také snižují účinek hormonální antikoncepce, ve Vašem případě užívání antibiotik mi není znám následný efekt. Pokud se nedostaví menstruace v termínu , kupte si v lékárně těhotenský test a udělejte si jej.


Avatar uživatele
Stříbrný

Myslím, že je hodně malá pravděpodobnost početí.
Chvíli trvá, než se dodané hormony antikoncepcí z těla vyplaví, nicméně, hodně malá šance tam je.


Avatar uživatele
Stříbrný

Je to možné, dokonce i když bereš pilulkovou antikoncepci, můžeš otěhotnět.
Jde o to, jak jsi je moc dlouho oddálila. Určitě ti došlo, že pokud se berou po 12ti hodinách, bude naprosto jedno, jestli si ji posuneš o tři hodiny nebo ne. Jejich účinek vyprchá zhruba po dvou dnech, takže pokud jsi alespoň jednu, dvě pilulky nevynechala, budeš těhotná asi tak na 1-2%.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Rodina a vztahy

Zlatý Drap 978
Zlatý marci1 806
Zlatý quentos 628
Zlatý iceT 600
Zlatý hanulka11 536
Zlatý panenka 488
Zlatý annas 448
Zlatý led 394
Zlatý venkovan 390
Zlatý gecco 375

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.