Avatar uživatele
Registrovaný

Můžete mi charakterizovat Paštiku z kuřecích jatek a brusinkovou omáčka? PROSIIM

Doplňuji:
Můžete mi charakterizovat Paštiku z kuřecích jater a brusinkovou omáčka? PROSIIM

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Nevím, co si přesxtavujete pod pojmem charakteristika paštiky. Paštiku dělávám, někdy k ní přidávám i níavařené brusinky.

Je to delikátní ppchoutka, Její příprava rozhodně nepatří mezi nejsložitější pokrmy. Je to pochoutku na několik snídaní či večeří. Možná vám také připomene dávno zapomenuté chvíle, kdy domácí paštiku vyráběla vaše babička.

Játrovou pochoutku můžete podávat třeba s brusinkovou omáčkou a opečeným toastem jako předkrm. Skvěle chutná ale i jen tak namazaná na rohlíku nebo chlebu. Paštiku můžete také věnovat jako jedlý dárek, případně ji servírovat o silvestrovské noci. V chladu vydrží přibližně týden.

Jinak se podívejte na recept do odkazu, projděte si i diskusi.

http://ona.idnes.cz/…

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Nemohu tak docela.
Paštika existuje lecjaká, ale z jatek ne, pouze z kuřecích jater, kdy jsou výchozí surovinou právě kuřecí játra a receptů je spousta https://www.google.cz/….
Brusinková omáčka se vyrábí z brusinek a rovněž existuje celá řada receptů https://www.google.cz/…, používán se hlavně při přípravě zvěřiny


Avatar uživatele
Zlatý

To zas já, na kuřecích jatkách, paštiku koupil!

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Stříbrný

huxa

Jedla jsi v češtině rohlík s paštikou? :-)

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 843
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.