Avatar uživatele
marketa54321

Může se zkazit nakládaný sýr zrající při pokojové teplotě?

Ve většině receptů se uvádí nechat zrát 3 dny v pokojové teplotě, pak teprve uložit do lednice. Není mi jasné, jak je možné, že se sýr tímto nezkazí…A jestli musí být sklenice plná oleje až po okraj, můžu naplnit jen půlku nebo je to jedno? Díky

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3599 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
01Ricco

Olejem zcela zalít. Nezkazí se z toho důvodu, že olej zamezí přístupu vzduchu. Právě vzduch (kyslík) potřebuje k přežití většina organismů způsobujících znehodnocení potravin.

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek