Avatar uživatele
Registrovaný

Může doplněk stravy způsobit zalehlost uší, škrábání v krku a spostu věcí kolem?

Dobré ráno, potřebovala bych radu. Asi před týdnem jsem začala brát Biosil plus, 3 dny nato mi zalehlo pravé ucho a po noci i pravé. Kapala jsem kysličník a zkoušela jsem Audisprej na pročištění, ale znát to moc nebylo. K tomu mě skoro 5 dní příšerně škrábe v krku a špatně se mi polyká a mluví. Na to jsem si brala cucavé pastilky, ale bez účinku. Včera mi navíc začalo téct z očí, z nosu a začala jsem mít strašně suchou pusu. Může to všechno se sebou nějak souviset? Jsem z toho celkem vystrašená. Všem předem moc děkuju za každou radu.
Doplňuji:
A byla bych moc ráda, kdyby mi někdo poradil i jak se toho zbavím. :)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Zlatý

Myslím, že Biosilem to nebude. Spíš jsi někde nastydla nebo to chytila virem. Takže: čaj s medem, paralen, Strepsils, Celaskon, kapky do nosu... To, co popisuješ, je klasická rýma.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Osobně si myslím, že problémy způsobil Biosil. Tělo začalo reagovat a čistit se. Mám podobné zkušenosti v bylinkovými přípravky, které způsobují různé negativní reakce. Musím dávat pozor na množství, při negativních reakcích udělat pauzu a po odeznění začít znova, ale v malých dávkách.

Můj názor: přestat přípravek užíva, jak uvedl i mosoj. Jinak konzultovat s lékařem.

Nejlepší je nebrát pravidelně žádné vitamínové přípravky, především když je dostatek zeleniny a ovoce.


Avatar uživatele
Stříbrný

sorry děvče...ale takovou otázku se dost blbě odpovídá...normálně je nesmysl, abys to měla z Biosilu...náhodou se ti virová nákaza trefila do začátku užívání...ale vím já, jestli "jsi normální"...tj. nemáš na něco z toho co obsahuje Boisil alergii, nebo něco podobného?...jestli jsi takový hypochondr...tak jediná rada je BĚŽ K LÉKAŘI!!!


Avatar uživatele
Zlatý

Není nic snazšího než biosil přestat brát a počkat co to udělá. Po odeznění zkusit znovu a pokud se potíže objeví opět, je to pro vás tabu, zřejmě nějaká alergická reakce, nebo zkusit jiného výrobce.

Hlavní složkou biosinu je biotin vitamin H ( B7) .
Při předávkování se může objevit nevolnost, zvracení, bolesti v oblasti břišní a někdy i bolesti hlavy.

U vás se ale spíše jedná o nějakou virozu která za několik dní odezní.


Avatar uživatele
Zlatý

Řekl bych, že vinit z těchto typicky nachlazení či viróza příznaků přípravek Biosil je při dodržení doporučených dávek nesmysl. Stačí se podívat na jeho složení a nežádoucí příznaky.
Více ti ale řekne lékař, jímž nejsem ;-) .

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

annas

Že je Bisol testovaný, neznamená že nezpůsobí někomu vedlejší účinky.

Co s nevyzkouším, tomu nemohu rozumět. Kdo chce nechce pochopit, vždy si najde příčinu shazovat druhé ....

Avatar uživatele
Zlatý

annas

hospodáříček ... Biosil. Kdo nechce pochopit ...

Avatar uživatele

anonym

Otázka jasná - může Biosil mít vedlejší účinky? Odpověď tedy též stručná - nemůže. (V dotazu není ani žádná hypotetická kontraindikace). Před uvedením na trh byl klinicky testován, viz odkazy:
http://www.lekarna.cz/…
http://proslecny.cz/…
http://karolinaloskotova.blog. cz/…
Klinický test ukázal, že je velmi dobrý pro tělo a velice prospěšný. Nemá žádné závažné vedlejší účinky.

Jediná Deli replikovala lapidárně a jednoduchým selským rozumem, ostatní jakoby přehlédli odbornou rubriku, jíž si pletou se subjektivní názorovou a chatovací Zábava a aktuality..

Avatar uživatele

anonym

Příspěvek smazán administrátorem.

  • Vložena před 1574 dny
 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Zdraví

Zlatý Drap 1608
Zlatý mosoj 1495
Zlatý marci1 1281
Zlatý hanulka11 1030
Zlatý annas 991
Zlatý gecco 737
Zlatý briketka10 715
Zlatý quentos 714
Zlatý iceT 566
Zlatý arygnoc 499

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.