Avatar uživatele
Zlatý

Musí se jazyky z černé zvěře před kuchyňskou přípravou nejdříve spařit a stáhnut jako jazyky hovězí?

Doplňuji:
Způsob jak stáhnout jazyk vím, ale ty co mám, jsou lehce drsné pouze u kořene. Musím to drsné stáhnout, nebo to při tepelné přípravě změkne natolik, že si toho téměř ani nevšimnu?
Díky.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Zlatý

Pokud to neodstraníš, nic se samozřejmě nestane, ale při kousání to ucítíš. Předpokládám, že se jedná o lončáka, což je sice mladé zvíře, ale poněvadž je to divočák, může být při jídle cítit i zřetelněji, než u vepřového.
Raději bych to odstranil, stačí ten kousek u kořene odříznout ostrým nožem ještě za syrova - pokud budeš děšlat např. guláš..

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Já stahuji hovězí i vepřový jazyk až po uvaření.
Uvařím , prudce zchladím(stačí studenou vodou) a sloupnu. Podobné to bude i s divočinou.


Avatar uživatele
Zlatý

Vřele doporučuju sliznici stáhnout - narozdíl od Ahold jazyky stahuju před vařením (občas může proniknout zbytečná pachuť) - jazyk spařím a stáhnu...
;-)


Avatar uživatele
Bronzový

Nemám s černou zvěří extra velké zkušenosti, ale jak píše ahold taktéž stahuji jak hovězí /uzený/ tak vepřový až po uvaření.Mám dojem, že za syrova bych jazyk musel spíše okrájet než stáhnout.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.