Avatar uživatele
Pokročilý

Máte zkušenosti s praženými cvrčky podomácku?

Zdravím,
Na jedné výstavě jsem měl příležitost ochutnat cvrčky na másle a bylo to moc dobré. Proto jsem se poptal na přípravu a když vynechám jejich přípravu před tepelnou úpravou, z krabičky se vysypou do hrnce s vroucí vodou, ve kterém je síto, do kterého napadají a udusí se v páře. Potom se přesypou na pánev.
Právě se bojím toho, že mi z krabičky vyskáčou a budou týdny cvrkat za ledničkou, kam se nedostanu..
Neutečou? Máte zkušenost? Každá rada dobrá.
Díky všem!

Odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Když je necháš vychladit v lednici moc se jim běhat chtít nebude. Pokud ti přece jenom utekou chce si ke cvrčkům pořídit ropuchu. Zažil jsem to v deskovém domně na stavbě. Mněli jí tam v koupelně pod žlabem v kanálku. Pokud se cvrčci v pokoji přemnožily brali jí tam na návštěvu.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.