Avatar uživatele
Pokročilý

Máte sympatie k Zdeňkovi Polhreichovi? Chtěli byste pokračování Ano, šéfe?

popř. na jaké kuchařské pořady, soutěže, atd. v televizi koukáte?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele

Pořad, o kterém je řeč, je zakoupená licence, takže ZP se v této roli musí chovat tak jak se chová. A to je naše česká verze ještě velmi mírná. Tento formát pořadů je velmi oblíbený právě pro ty invektivy, střety a hádky.
Měla jsem možnost několikrát pojíst v restauracích ZP a mohu potvrdit, že jsem byla vždy spokojena, dokonce bych řekla, že jinde bylo za více peněz méně muziky.
A v osobním kontaktu je ZP velmi příjemný, téměř pokorný člověk, o kterém by se dalo zcela určitě konstatovat, že je velmi pozitivně naladěn. Je vtipný, výřečný, pohotový, ale jeho humor neubližuje.
Co je ale nejdůležitější: UMÍ . Není ve svém oboru špička, ale pro média je dobrý typ, protože nikoho nenechá lhostejným. Někomu vadí, někdo ho miluje.
Tak to má být.
Doplňuji:
O pokračování už je rozhodnuto. Jsou připravené k vysílání pořady se ZP
v poněkud jinak pojatém pořadu.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

To,jestli je mi Pohlreich sympatický je myslím úplně vedlejší otázka.Důležité je,že on je skutečný profík a jako první(aspoň myslím)u nás dává najevo jak bídně je na tom naše gastronomie,poukazuje na neduhy v restauračních zařízeních,školí personál který neumí ani ty nejzákladnější základy vaření.Nebere si servítky ani s majiteli,a to se mi líbí. A věc,že už není moc majitelů,kteří by ho pozvali do svého podniku mluví za vše-mají máslo na hlavě.Taky podniky,které navštívil v tomhle pořadu-a nezhodnotil je zrovna dobře-prostě krachly-zaplaťpánbůh. A naopak..To,že je občas mluví jak dlaždič je u mne naprosto nepodstatný.
Doplňuji:
lahny : ono najíst se za 80 kaček není problém ani v Praze(tady se za tu cenu najíte dobře,a tím nemyslím nějakou putiku).Problém je ten,že kolikrát jídlo za 80,- nebo 200,- je prostě nepoživatelný-a na to Pohlreich právě poukazuje. On přeci neupřednostňuje drahá luxusní jídla,on chce aby se vařilo poctivě,aby ti lidé za své peníze dostali poctivé jídlo ,vařené z čerstvých surovin a né žádné náhražky nebo ohřáté polotovary které jenom usnadňují práci.Vždyť o tom je celý ten pořad.Myslím,že jste ho vůbec ani trochu nepochopil. A to,že jeho jídlo v jeho Imperialu není nejlevnější ?...No není divu-vždyť je to v centru a nájerm je obrovský.


Avatar uživatele
Zlatý

Pozerám nápady a inšpirácie...
Reči, to je taká snaha pritiahnúť divákov. Aj záporný spôsob, nielen kladný, priťahuje a mnoho divákov to sleduje práve pre: "komu to ten Zdeněk dneska nandá..."
Ináč, keď pozeráte tieto relácie, sú všetky na jedno kopyto. Duševne slabé!


Avatar uživatele
Zlatý

Se Zdeňkem Pohlreichem se znám a rozhodně to není "takový" člověk, jak se prezentuje v TV. Bohemica to vysvětlila dokonale. Prostě hraje roli a hotovo. Lidé by tu bednu neměli tolik baštit, je to fakt jen továrna na sny, není to realita.


Avatar uživatele
Stříbrný

Zdeněk Polhreich je dobrý a šikovný kuchař, ale pořad "Ano, šefe" nemusím.


Avatar uživatele
Pokročilý

Sympatie ano,Ano šéfe už ne.Už je to okoukané a na jedno brdo.Spíš další Na nože,nebo něco úplně nového.


Avatar uživatele
Zlatý

Je to vynikající kuchař, ale vzhledem k tomu, že je v televizi na všech kanálech již "převařeno", tak by možná už těch pořadů o vaření mělo být trochu méně, už z toho důvodu, že většina diváků u toho dostane chuť na něco k snědku a jde si "cosi" vzít do ledničky.I když to taky někdy dělám, ale ten problém: co malého si vzít ?


Avatar uživatele
Stříbrný

to, jak se má správně a chutně vařit se dá předvést i jinak, než jako on, nemám ho ráda, nemám ráda, když člověk hrubě uráží člověka, nevydržela bych s ním v jedné místnosti ani minutu, je to chrapoun


Avatar uživatele
Stříbrný

Sympatie mám, ale nelíbí se mě mrhání s jídlem.Nebo si myslíte, že když si nechá přinést x jídel na ochutnání, tak to potom někdo dojí?Vyhodí se to.A v nynější době kdy hodně lidí nemá práci ( a nyní je to už i můj případ) a tedy ani peníze na jídlo, tak se mi obrací kudla v kapse.Kolikrát přemýšlíte, jestli v lékárně mám doplatit léky a mít jen suchý chléb k jídlu a nebo léky neplatit a dát si pořádné jídlo.A TADY SE TOLIK JÍDLA VYHAZUJE!!!!!!
Doplňuji:
A ještě bych doplnil.Když jdu do restaurace se najíst, tak se chci najíst a ne abych dal 200-300 korun za jídlo a odcházel hladový.Pro mě je milejší dát 70-80 korun za guláš se šesti knedlíkama a vím, že do večera nemusím jíst.


Avatar uživatele
Bronzový

Ke Zdeňkovi Polhreichovi mám sympatie,on to podá a řekne tak,jak to má na srdci,jen to jeho vole vole,by mohl někdy mírnit,
Jinak je to dobrý kuchař a má smysl pro humor,na jeho pořady pokud mám volnou chvíli ,se rád kouknu.
Kam se za ním hrabe barbar Babica!
Perfektně podal scénku jak se dělá omáčka z citronu:http://www.youtube.com/…

Jen s ním nesouhlasím v tom,že by zakázal svíčkovou
http://hobby.idnes.cz/…


Avatar uživatele
Registrovaný

Ten člověk mi je nesympatický už z toho důvodu že kritizuje kolegy to je pro mne nepřijatelné každý kuchař má svůj styl ale tím nechci znevažovat umění pana kuchaře Polhhreicha který není žádná hvězda tak jeho názory na českou kuchyň jako třeba knedlíky - Svíčková by se Pán Polhhreich měl zdržet je to česká klasika a propagovat cizáckou kuchyň které Češi nerozumí s cizím koření které krkáte dva dny to nemusím a na talíř vám vloží tři olivy pokape vám to jakýmsi bešamelem a světové jídlo za Třistapade je na světě.Tak stímto se jděte bodnout.Česká kuchyň je světová jen nám chybí propagace Českých jídel. ve světě Bohužel jsme malý státeček dejte Čechům vybrat jestli sáhnou po hamburgru (té srágoře) či po poctivém Českém Bramboráku. Pán kuchař PH se de bodnout.


Avatar uživatele
Stříbrný

Jako údržbář jsem prošel zázemí v hotelech a restauracich. Dost se divím že to jídlo zákazníci doslova přežijí. Nechápu majitele restaurace který si do podniku pozve televizi a nedokáže si umýt lednice. Nebo v kuchyni nemá máslo. a základní vybavení.to že se to ventiluje je jedině správné.Držím mu palečky. Když má někdo v kuchyni binec, kolem sporáku má vrstvu mastnoty špíny jak zámečnické dílně.Která by se dala škrábat špachtlí. Mně se stalo že po odtažení lednice byl na zdi přischlý řízek a litinová závaží se musela od podlahy urazit kladivem jak byla přilepená špínou.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 845
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.