Avatar uživatele
kyklopfalo

Máte prosím někdo dobrý recept na naložení cca 5kg vepřového na vyuzení?A jak na špek.Díky Olaf

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Jahoda, Pirate_of_D1, flodur před 4994 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dudu

Zkuste se mrknout na následující adresu:
http://ekuchar­ka.net/naloze­ni-a-uzeni-veproveho-masa/
Nějaký čas už používáme tzv. vodní udírnu. Její velká výhoda spočívá v tom, že pod udícím se masem je umístěna nádoba s vřící vodou. Maso se zpočátku spíše povaří a navíc tuk nekape do ohně a nevznikají karcinogenní látky. Uzené je krásně šťavnaté, no prostě mňamka. Je celkem jedno jde-li o maso, či o špek, jen při naložení pozor na kosti, ty rychleji podléhají zkáze.

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek