Avatar uživatele
Registrovaný

Máte někdo zkušenosti se smaženou mozzarellou?

Zkoušeli jste někdy obalit a usmažit mozzarellu? Myslím takovou tu, která se prodává v sáčcích a je v nálevu?
Předem díky za jakýkoliv názor či radu! :)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Ano. Je to dobrá věc, ale rozkrojíš ji podélně na dvakrát a dobře osol, protože tento sýr je - jak známo - dost "bez chuti", tedy soli:-)
Obal raději dvakrát a spíš frituj nebo alespoň smaž v dostatečně vysoké vrstvě rozpáleného oleje.
Dobré jsou také obalené mini mozzarelly - takové ty "třešinky". Výborná chuťovka třeba k vínu.
Btw - jednou jsem někde ochutnala mozzarellu plněnou šunkou. Osobně moc nedoporučuji.:-(

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Ne a ani nechci, připadá mi to škoda.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.