Avatar uživatele
Bronzový

Máte nějakou fintu, aby banán v koláči nežčernal?

Často peču piškotovou roládu a do středu se zatočí banán, jenže ten časem zčerná:-(
Máte nějakou fintu jak tomu zabránit? Někde jsem slyšela, že se to do něčeho namočí, jenže nemůžu si vzpomenout do čeho. Nevíte?

Všem předem děkuji za odpovědi:-)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Zlatý

Pokapat ananasovou nebo citrónovou šťávou. :-)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Co třeba citronová šťáva.


Avatar uživatele
Stříbrný

Co je to časem u koláče? To neznám. Koláč právě je a už není, nemá čas nic zčernat.
A jinak zkus namočit banán do rumu.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 879
Zlatý annas 775
Zlatý marci1 504
Zlatý iceT 502
Zlatý gecco 446
Zlatý briketka10 434
Zlatý quentos 414
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.