Avatar uživatele
Bronzový

Máte nějakou fintu, aby banán v koláči nežčernal?

Často peču piškotovou roládu a do středu se zatočí banán, jenže ten časem zčerná:-(
Máte nějakou fintu jak tomu zabránit? Někde jsem slyšela, že se to do něčeho namočí, jenže nemůžu si vzpomenout do čeho. Nevíte?

Všem předem děkuji za odpovědi:-)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Zlatý

Pokapat ananasovou nebo citrónovou šťávou. :-)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Co třeba citronová šťáva.


Avatar uživatele
Stříbrný

Co je to časem u koláče? To neznám. Koláč právě je a už není, nemá čas nic zčernat.
A jinak zkus namočit banán do rumu.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.