Avatar uživatele
Bronzový

Máte nějaké stravovací "úchylky".Třeba hodně neobvyklé kombinace jídel?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Pokročilý

Hranolky s přesnídávkou (místo tatarky nebo kečupu)- naučeno v Ikea

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Já jím rýži s tatarkou a jedna moje bejvalka milovala bramborovou kaši se skořicí.


Avatar uživatele

Nevím, jestli je to úchylka, ale ´silně´ můžu maso s masem, maso se zeleninou, maso s ovocem.
Klasické přílohy jím v podstatě jen z ´nostalgie´ - třeba knedlík ke svíčkové...
;-)


Avatar uživatele
Zlatý

například si neumím představit šunkafleky bez hořčice.


Avatar uživatele

Do bramborové kaše vmíchám taveňák, má pak jinou chuť. Topinka s marmeládou.


Avatar uživatele
Zlatý

Čokoládu, kdykoliv s čímkoliv. Sním ji opravdu kvanta.


Avatar uživatele
Zlatý

mně přijde dnešní běžná strava včetně způsobu, jak se to konzumuje, jako hodně dobrej příklad toho, na co se tady ptáš. A protože jsme to, co jíme, tak je možno na každém kroku pozorovat, co z těchto úchylek roste. Třeba hlava státu je příklad za všechny. Předchozí taky. Zprvu se to tváří, jakože je to celé obvyklé a vezme zřejmě hodně času pochopit, že jsou ty strav. úchylky a kombinace hodně neobvyklé, až extrémně ,)
Doplňuji:
vsadím boty, že třeba dnešní taveňák do brambor si budeš s chutí dávat jen do doby, než zjistíš opravdová fakta, kolik % obsahu kozích žaludků taková "věc" obsahuje ,)


Avatar uživatele
Bronzový

Tyjo, dřív jsem hodně jedla přímo z lahvičky takovej ten zelenej prášek - vápník. Pak jsem se ho samozřejmě sežrala moc a pozvracela jsem se a od tý doby ho nemůžu ani cejtit. Vím, že jsem určitě nějaký zvrácený kombinace mívala, ale teď si na víc nevzpomenu...


Avatar uživatele
Bronzový

Zelí s kečupem.


Avatar uživatele
Stříbrný

Po babce jsme zdědili zajímavou kombinaci, a sice řízek (klasický vídeňák) s domácími fleky. Dnes už, protože fleky (i nudle) je lenost dělat doma, je nahrazujeme běžnými těstovinami, vyjma špaget. Komerční těstoviny jsou dnes kvalitnější než za komárů a s těmi domácími flíčky téměř srovnatelné.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Bronzový

ahold

Některé chutě jsou překvapivé, ale třeba co píšou mowla a quentos je mi hodně sympatické.

Avatar uživatele
Zlatý

zjentek

a co píše neravarin se ti nelíbí? Vylepším: oprančíš pokrájenou domácí klobásku na pánvi, přiklopíš kys.zelím, pokapeš řádně pikantním kečupem a zaliješ deci piva. Dusíš, dokud se nevypaří větší část tekutiny. K dochucení použij kmín, majoránku, chilli a med ..nebo taky nic ..třa ochutnat

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.