Avatar uživatele
Bronzový

Mám salko otevřít před nebo až po uvaření?

Ahoj, mám recept na krém: "Vaříme jednu plechovku Salka 2 hodiny a necháme do druhého dne vychladit. Vyšleháme 250 g másla, přidáme Salko a podle chuti rum." Nepíšou tam ale, kdy se ta plechovka má otevřít, jestli před nebo po uvaření. Vypadá to že až po, ale nerada bych aby mi to explodovalo:-) Děkuji.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Po uvaření a vychlazení. A krém je dobrota.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Dcera mě řekla nechat zavřený,že se to trochu vyduje a jak to bude chládnout tak se to vrátí.
Doplňuji:
V obchodě ALBERT to salko prodávají jako karemel hotový.Tak že už ho nemusíte vařit.


Avatar uživatele
Bronzový

otvírat až po... :) uvařené salko je nejjednodušší způsob výroby karamelu - mňam


Avatar uživatele
Stříbrný

Po uvaření a zchlazení jinak jej budete mít na stropě a moc si ze spálenými ručičkami nepochutnáte.


Avatar uživatele
Zlatý

dnes se už koupí karamelizované salko. nemusíš se s tím vařit a chuť je stejná

http://www.rodina.cz/…


Avatar uživatele
Bronzový

Salko je nejlepší otevřít, zežrat a na vaření se posléze vykašlat. :)

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.