Pokročilý

Mám poslat fotku?

Dopisuji si s jedním klukem anglicky e-mailem a chce po mně, abych mu poslala fotku s tím, že on mi pak pošle svou. Je až na druhé straně zeměkoule. Mám mu ji poslat? Předem děkuji za odpovědi. :-)

Doplněna:
Vůbec by mě nenapadlo poslat poslat mu nahou fotku! A asi máte pravdu Elile, že bych raději neměla posílat vůbec nic.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Zlatý

1. nech ho ať pošle fotku jako první, je přece gentleman, ne?
2. protáhni svůj portrét přes tohle: http://cartoon.pho.to/ . Z fotky se stane jako nakreslený obrázek, případně můžeš využít další možnosti :-)

Další odpovědi:

Pokročilý

Tím si nikdy nemůžeš být jistá! Co když je to nějaký chlapík od vás z ulice a jen ti píše anglicky? Když už by ses rozhodla fotku mu poslat, tak už je obličej, v žádném případě ne nahou fotku, doufám že na to jsi dost chytrá..

Doplňuji:
A co se ho zeptat na Facebook? Tam uvidíš jeho fotky a také jeho přátele, podle nich také poznáš, zda je skutečně z Angl. mluvící země :)

Stříbrný

Pošli mu nějakou pěknou a slušnou ;o)
To, že jsou na netu uchyláci, ještě neznamená, že tam nejsou slušnáci.
Já jsem si taky takhle dopisovala s jedním klukem ze Slovenska - našel si mě přes ICQ, fotky jsme si vyměnili asi tak po měsíci, po půl roce jsme se sešli osobně, a pak jsme dva roky randili :o) Bylo to moc fajn.

Pokročilý

Já si psala s dvěma holčinama, taky anglicky, taky z daleka a povídali jsme si atd. až smě o sobě věděli dost poslali jsme si fotku, volali jsme si i přes web .Napiš mu ať ti ji pošle první, a nebo si ověř jak vypadá přes webcu, řekni mu že nemáš ale mužete si zavolat nebo něco a až budeš vědět že opravdu takový člověk existuje tak mu ji pošli. Ale když mu pošleš nějkou pěknou tak se ti přece nic nestane.

Pokročilý

Pošli mu tohle a řekni že to jsi ty :http://www.google.cz…

Ahoj,
Já si psala na Lidé na chatu s několika klukama,chtěli moji fotku,ale já odmítla nebudu přeci riskovat....Neposílej mu nic,nevíš co může udělat řekni mu(napiš) že žádnou nemáš nebo že ji nepošleš

Doplňuji:
Ale můžeš četla jsem si ostatní odpovědi,at ji posle prvni nebo webku nebo se mu popiš

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.