Avatar uživatele
Registrovaný

mám nadúrodu paprik, prosím, poraďte Váš osvědčený recept, popř.zkušenosti s uchováním-mražení, steril.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Já papriky steriluji buď jako lečo s rajskými a cibulí.
Nebo nakrájené na proužky a také vcelku - plněné zelím.

 

Další odpovědi:


Avatar uživatele
Pokročilý

Já bych je od vas koupila. Neni nad to mit cerstvou zeleninu ze zahrady a kam se hrabe ta kupovana. :-)


Avatar uživatele
Stříbrný

Čalamáda

1 1/4 l vody
3 3/4 h.sklenice octa
25 dkg cukru
3 kg papriky
3 kg cibule
1 Deko
5 bobkových listů
5 kuliček nového koření
5 hřebíčků

Nakrájenou papriku a cibuli zalijeme nálevem,promícháme,necháme 1/2 hodiny odstát.Plníme do sklenic,sterilujeme 8-10minut při 80°.Do mrazáku papriky plním sekanou.


Avatar uživatele
Stříbrný

Jdou sterilizovat ve slaném nálevu z vybranýn jaderníkem zasunutým do sebe na příptavu plněných paprik.Já je plním nakrouhaným a prosoleným zelím.A jednou feferonkou, v nálevu deko žívotabudič po flámu jak víno. Nejrůznější čalamády a saláty.Já jsem dělal 1 kg paprik 1 kg rajčat a 20 deka cibule mírně podlejt a svařit. zelenina zmněkne a dá se dobře plnit do sklenic. Po sterilizaci jde používat jako základ na lečo. salát, nebo základ na omáčku.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.