Avatar uživatele
Pokročilý

Mám kýtu z divočáka, je potřeba naložit ji před úpravou?

Pár lidí mi řeklo že je nutné ji naložit, ale nezdá se mi to. Má někdo zkušenosti nebo ví něco o předpřípravě masa?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Pokročilý

Ano , naložit. Doporučuji nějakou mysliveckou kuchařku. Nemyslím ty blabla rádoby kuchařky , ale pořádnou. Například od paní Rakušanové. To je pak vařeníčko. Divočinu , či lépe zvěřinu máme každý měsíc , a naložené je nesrovnatelně lahodnější.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Je třeba také vědět,jak dlouho je to masíčko staré(kdy byla střelena),zvěřina potřebuje zvláštní pozornost.Jak starý byl divočák.Mladé kusy nepotřebují zvláštní nakládání,stačí klasické divoké koření nasucho,starší kusy už bych dala do tzv.mořidla.Receptů nalezneš na netu spoustu,ale nejlepší je vždy to nejméně složité nakládání.Ještě je důležité,co chcete z masa připravit.Jestli řízečky,naložte si je do červeného vína, jalovce, pepře, hořčice, dejte snítku tymiánu,cibuli na čtvrtky,bobkáč,nové koření,sů.lDobrou chuť.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.