Avatar uživatele
Pokročilý

Kyselina askorbová - co je to za konzervant?

Měla jsem dojem, že kyselina askorbová vůči lidskému tělu není zrovna nejšetrnější konzervant. Přesto jej uvádějí ve složení v potravině pro dítě od ukončeného 4. měsíce. Co si o tom myslíte?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Od kdy je vitamín C škodlivý ?

http://www.odpovedi.cz/…

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Pokročilý

Marunka2

Děkuji za odpovědi k otázce. Nevěděla jsem, že jde o vitamín, natož tak vitamín C. Před nějakým časem bylo "in" sledovat tzv. éčka v potravinách a táta tehdy někde zjistil, že kys. askorbová je nějaký šmejd. Já se o to moc nestarala, ale od té doby jsem žila v představě, že nejde o nic dobrého. Prostě další aditivum pro konzervaci. Prostě jsem si myslela, že hořčice bez této složky nebude hořčicí. No a teď jsem se šla schválně podívat, co je všechno v hořčici a v té, co máme doma, žádná kys. askorbová není :-).
Díky za reakce

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Rodina a vztahy

Zlatý Drap 979
Zlatý marci1 807
Zlatý quentos 628
Zlatý iceT 602
Zlatý hanulka11 536
Zlatý panenka 488
Zlatý annas 449
Zlatý led 397
Zlatý venkovan 390
Zlatý gecco 375

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.