Avatar uživatele
Pokročilý

Kyselina askorbová - co je to za konzervant?

Měla jsem dojem, že kyselina askorbová vůči lidskému tělu není zrovna nejšetrnější konzervant. Přesto jej uvádějí ve složení v potravině pro dítě od ukončeného 4. měsíce. Co si o tom myslíte?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Od kdy je vitamín C škodlivý ?

http://www.odpovedi.cz/…

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Pokročilý

Marunka2

Děkuji za odpovědi k otázce. Nevěděla jsem, že jde o vitamín, natož tak vitamín C. Před nějakým časem bylo "in" sledovat tzv. éčka v potravinách a táta tehdy někde zjistil, že kys. askorbová je nějaký šmejd. Já se o to moc nestarala, ale od té doby jsem žila v představě, že nejde o nic dobrého. Prostě další aditivum pro konzervaci. Prostě jsem si myslela, že hořčice bez této složky nebude hořčicí. No a teď jsem se šla schválně podívat, co je všechno v hořčici a v té, co máme doma, žádná kys. askorbová není :-).
Díky za reakce

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Rodina a vztahy

Zlatý Drap 998
Zlatý marci1 815
Zlatý quentos 634
Zlatý iceT 607
Zlatý hanulka11 536
Zlatý panenka 488
Zlatý annas 452
Zlatý led 402
Zlatý venkovan 390
Zlatý gecco 378

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.