Avatar uživatele
Pokročilý

kyselé okurky

Jsou kyselné okurky zdravé.? Pomáhají nám se něčím.?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Kyselé okurky, které se konzervují octem, přidává se k nim cukr nebo umělé sladidlo, případně DEKO (nebo jak se přípravky jmemují) zasytí, uspokojí chuť na kyselé, ale tělu celkem nic jiného nepřinesou.

Na rozdíl od "kvašáků", kysaného zelí nebo ostatní kvašené zeleniny. Tyto produkty nejen kvůli chuti, ale především kvůli přírodnímu kvašení přispívají k tvorbě zdravé střevní mikroflóry, organizmus z nich snadno čerpá minerály. Prospívají ímunitě i trávení, zahánějí nechutenství.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Ano.
Tedy pokud máš na mysli okurky kvašené - jsou výtečným zdrojem kvasinek...
Ovšem takovéty sterilované, průmyslově ´vyráběné´ jsou poměrně k ničemu (kromě vlastních okurek je jejich hlavní součástí ´chemie´), jsou spíše škodlivé, jejich hlavním přínosem je chuť - pokud ti chutnají...
;-)

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 842
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.