Avatar uživatele
iceT

Které smažené zelenině dáváte přednost?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? Berušinka, Kerberus, vivatis2-, hanulka11, dědapetr, anonym před 4627 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
led

květák

Karfiol na Slovensku, mňam

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dědapetr

květák

A všem ostatním,neup­řednostňuji žádnou zeleninu na smažení.Beru každou ke které se dostanu a k tomu ještě houby,

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

květák

Když jsem jezdil při studiích na víkend domů, dělala ho mamka jako mé oblíbené jídlo.
Trochu možná pozůstatek z dětství, kdy bylo maso taky jen 1× týdně. A ještě ti tam chybí jihočeská specialita – smažené kosmatice.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

květák

smažený květák
ale pečená cuketa , patizon, paprika

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
arygnoc

kedlubna

ale i květák, brokolice, mrkev, lilek (mňam!)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Ponytail

květák

Nejčastěji dělám květák. Ráda mám i brokolici, celer mi nechutná, cuketa je pro mě bez chuti a ten kedluben někdy vyzkouším 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

květák

moje pořadí: celer, brokolice, kedlubna, cuketa, patizon

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
venkovan

kedlubna

Ale musí být předupravena v prasátku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
HOMER

květák

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Fejk

květák

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
vivatis2-

brokolice

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
coco

květák

A karfiol na Moravě s bramborem a tatarkou, mňňňáááám…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
iceT

No jistě,houby se mi už nevešly,ani jiné možnosti.Díky za odpovědi.

před 4627 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek