Avatar uživatele
Bronzový

Krém na dort ze zakysané smetany?

Jde udělat krém na dort ze zakysané smetany, třeba téhle: http://www.okobchudek.cz/…?, která bude dostatečně tuhá a půjde dát pod marcipánovou potahovou hmotu? Znáte nějaky ověřený recept?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Našlehat šlehačku se ztužovačem,zamíchat do ní zlehka zakysanou smetanu.Ale pod marcipánovou hmotu jsem to nikdy nedělala,myslím si,že je na to dost těžká.Cukr bych nepřidávala,marcipán je sladký dost.Nebo mascarpone+zakys.smetana,jemný tvaroh+zakys. smetana, pomazánkové máslo+zakys.sm.,atd.Hlavně nechat pořádně ztuhnout a pak na to dát ten marcipán.

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 845
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.