Avatar uživatele
Pokročilý

Kolik oleje mám nalít na pánev, když chci dělat hranolky?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Lepší je ve fritéze, nebo alespoň na sítku. Hranolky by měly být ponořené.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Jak píše Drap, hranolky musí být v každém případě potopené. Friťák asi nemáš, to by ses neptal na pánev...:-)
Smaž klidně v menší pánvi (co do průměru), ale s vyšším okrajem. A hlavně - ten olej musí být hodně rozpálený a teplotu během smažení nesnižuj - jinak se ti začnou připalovat. Nejlépe se vybírají děrovanou naběračkou - já je dávám na chvíli ještě na papírovou kuchyňskou utěrku, ale když se smaží rychle a dobře, tuku moc nenasáknou. Solit až po usmažení.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.