Avatar uživatele
anonym

Kolik cibule dát do láku k utopencům? Jaký je váš vlastní postup na jejich výrobu?

Zatím tu mamé dva velmi solidní postupy na utopence. Najde se i někdo další s tím svým?

Zajímavá 0 před 2774 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kulpix

Hooodně cibule
Buřty nakrájet vejpůl, ale nedoříznout.
Proložit na kroužky nakrájenou cibulí. Popř. Paprikou a okurkem.
,,Narvat'' do sklenice s vìkem.
Lák》(DLE MNOŽSTVÍ)
1díl vody

  • //- octa

Trošku oleje. Sůl pepř…
Naleju to na buřty a zakreju potravinářskou fólií.
Nechám asi týden ,,zrát''.

Upravil/a: Kulpix

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
zjentek

Utopenci a´la zjentek- špekáčky, zelí, cibule, proužky červený papriky (vizuální efekt), bobkové listy, stroužky česneků, lák dle chuti.
To „maso“ se zelím musí být půl na půl. Cibule ne více než 25% k poměru, protože když se to přežene, lák potem „snoplovatí“ a někoho z podobný struktury láku může i „natáhnout“. Ostatní ingredience max. 5% k poměru.

Kulpix, nejsi v tý školi už nějak dlouho?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Kulpix

Zjentek. Teď srm přijel:》

před 2774 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek