Avatar uživatele
Bronzový

Klobasky po domacku a bez udirny.

Exsistuji tak zvane susene klobasky. Ja to nevedela,dnes jsem dostala informaci ,ale nevim jaky je v tom rozdil a zda chutnaji jako ty z udirny?Mate zkusennosti?Urcite zas je prima si je takto udelat - kdyz neni udirna.A jak asi dlouho vydrzi? To jsem se uz nedovedela a tak se ptam?Je to to same,jako susene maso-trvanlive?Dik
Doplňuji:
Sotek -existuji,pardon.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

já znám jen domácí sušené ...ale vyuzené ,pak se teprve po vychladnutí dají usušit a vydrží dlouho....
ale jen sušené....to by byly asi vyrobeny ze sušeného masa ?????.....to jsem zvědavá kdo má zkušenost

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Je to jak píše hanulka 11. Nejdříve vyudit,potom sušit.Nejspíše to někdo špatně pochopil,protože se napíše "usušte si klobásky",a předpokládá se,že všichni automaticky pochopí,že uzené.Alespoň jsem nikdy neslyšel,že by se dali sušit syrové,nebo upravené jinak než uzením.


Avatar uživatele
Bronzový

Je to podobné jako sušené maso. Jednou jsem o tom viděl pořad, ale postup nevím. Na Slovensku jsem je asi před 30 lety jedl u známého.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 883
Zlatý annas 775
Zlatý marci1 506
Zlatý iceT 503
Zlatý gecco 450
Zlatý briketka10 435
Zlatý quentos 414
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.