Avatar uživatele
Zlatý

Když vaříte nějakou "cizí kuchyni", snažíte se sehnat suroviny, které tam patří?

Nebo je nahradíte dostupnými i když chuť je pak trochu jiná? Nebo se do takových receptů raději nepouštíte?
Doplňuji:
Dnes jsem četla, že než použít náhražky je lepší pokrm nevařit.Myslím, že ne vždy je to pravda,jsem ráda, že nejsem sama.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Ano snažím se sehnat co tam patří a když to neseženu tak použiji suroviny které jsou chuťově podobné a to obyčejně u těch receptů je čím se to dá nahradit.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Milujeme asijská jídla a neváháme kupovat v e-shopu japonské ingredience,ale jak píše dědek,improvizovat se dá i z českých surovin.


Avatar uživatele
Zlatý

Snažím se sehnat suroviny které tam patří.


Avatar uživatele
Zlatý

Jednou jsem zkusila recept na thajskou nebo čínskou polívku,tak jsem sehnala vše kromě citronové trávy,ale byla moc dobrá i bez ní.
Čínu dělám nejčastěji,ale protože neumím(spíš neznám recept)na ty jejich patlavé šťávy k masu,tak si pomáhám různými taháky jako jsou hotové omáčky ve sklenici nebo instantní Minutky,ale ty už pomalu opouštím.
Na pizzu si stejně hodím co nám chutná-moje první pizza měla stejně být slaný koláč,ale to co neseženu nahradím něčím jiným,až mě kolikrát přítel vyčte,že to nedělám podle receptu,ale stejně mu chutná.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.