Avatar uživatele
Bronzový

Když peču maso, jakou má mít barvu, když pečení končí?

Mám v troubě vepřové koleno, peče se už dvě hodiny (na cca 160°) a uvnitř je růžové...
Doplňuji:
Každý recept to, jak koukám, píše jinak. Ten "můj", který jsem vygooglil, říkal půl hodiny na 200° a hodinu a půl na 160.
Díky, nechám ho tam dýl.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Vepřové koleno,jelikož je to maso s kostí,by mělo hlavně od kosti tzv.odpadat,to znamená,že by se mělo od kosti snadno odloupnout.Dvě hodiny na 160°C se mi zdá málo.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Raději péct déle na slabší teplotu přiklopené,průběžně třeba obracet,podlévat,ke konci pečení poklici sundat ať se udělá kůrka.


Avatar uživatele
Zlatý

koleno by se mělo péci alespoň na 200°C 2hodiny
http://prorecepty.cz/…

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.