Avatar uživatele
anonym

Když je hrnec docela dost poškrábaný bude stejně dobře vařit jako dřív?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3913 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
www

Dřív se děravé hrnce i flikovaly a vařilo se v nich v pohodě dál.
Takže ano, na vaření to nemá žádný podstatný vliv, pouze pokud má uvnitř specielní vrstvu (teflon ap.), může se při smažení v těch poškozených místech jídlo o něco více připalovat.
Zkušenost

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Dochy

skoro souhlas s WWW. Jen k tomu připalování – nejde jen o smažení, ale i při jiných příležitostech může mít vyšší sklony k připalování než nepoškozený hrnec (např. i ohřívání mléka)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mikee.nikee

To je nesmysl, hrnec přece nevaří.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek