Avatar uživatele
Pokročilý

Když je hrnec docela dost poškrábaný bude stejně dobře vařit jako dřív?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Dřív se děravé hrnce i flikovaly a vařilo se v nich v pohodě dál.
Takže ano, na vaření to nemá žádný podstatný vliv, pouze pokud má uvnitř specielní vrstvu (teflon ap.), může se při smažení v těch poškozených místech jídlo o něco více připalovat.
Zkušenost

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

skoro souhlas s WWW. Jen k tomu připalování - nejde jen o smažení, ale i při jiných příležitostech může mít vyšší sklony k připalování než nepoškozený hrnec (např. i ohřívání mléka)


Avatar uživatele
Pokročilý

To je nesmysl, hrnec přece nevaří.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.