Dřív se děravé hrnce i flikovaly a vařilo se v nich v pohodě
dál.
Takže ano, na vaření to nemá žádný podstatný vliv, pouze pokud má
uvnitř specielní vrstvu (teflon ap.), může se při smažení v těch
poškozených místech jídlo o něco více připalovat.
Zkušenost
0 Nominace Nahlásit |
skoro souhlas s WWW. Jen k tomu připalování – nejde jen o smažení, ale i při jiných příležitostech může mít vyšší sklony k připalování než nepoškozený hrnec (např. i ohřívání mléka)
0
před 3913 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |