Avatar uživatele
Registrovaný

Když dělám lasagně, co má být horní a spodní vrstva?

Když dělám lasagně, co má být horní a spodní vrstva? Těstovina nebo náplň? Když to vyjde na těstovinu, je někdy docela dost tvrdá...

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Náplň, ta dole se stejně vsákne do těstoviny, a nahoře náplň se sýrem, přesně tak jak to napsali v diskuzi.

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Registrovaný

horko9

Ahoj,
obecně by to měla být vrstva náplně, protože jak říkáš, těstovina je pak tvrdá a nejde to ani ukrojit a je to suché jak troud :) takže nahoře určitě náplň a co jsem našel tady:
http://www.lasagne.cz/…

tak by to ještě mělo být posypané sýrem..

dole je to asi jedno, tam je to zalité stejně tou omáčkou a nic se tam připéci nemůže..
Mě se jednou stalo, že ty plátky lasagní byly nahoře docela spálené, ale to jsem asi dělal na moc stupňů :)

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 882
Zlatý annas 775
Zlatý marci1 504
Zlatý iceT 503
Zlatý gecco 449
Zlatý briketka10 434
Zlatý quentos 414
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.