Avatar uživatele
Zlatý

Kdy jste naposledy použili vepřový bůček k vaření(pečení, smažení, vaření...) a co z toho vzniklo?

Já do sebe zrovna cpu kostičky z uzeného bůčku opečený s cibulkou a tím polité brambory a zapíjím kysaným cmarem!

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

docela ses trefil, teď jsem ho dojed,ale uzenej.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Na závěr sezony jsem pro rodinu vyudil pár šrůtek masa a špeku. Jen se zaprášilo i bez dalších úprav.


Avatar uživatele
Zlatý

Před nedávnem na paštiku, ´taktrochuprejt´ a základ do klobás...
;-)
V kuchyni používám bůček běžně...
___

;
-
)


Avatar uživatele
Zlatý

Včera. Závitky s kysaným zelím. Skvělé


Avatar uživatele
Zlatý

dnes, výborný szegedín (bez "jíšky", s chlebom, tak ako sa má).

;-)


Avatar uživatele
Zlatý

Dnes budu dělat bůčkovou kapsu.

Tak už je hotová, údajně chutnala. Já si dám až večer, teplý bůček moc nemusím, ale studený můžu.


Avatar uživatele
Bronzový

já ho v kuchyni nepoužívám,používám nádobí,naposledy jsem si ho požil jako klasiku > pečenej...


Avatar uživatele
Zlatý

:-) :-) :-) Dnes jsem kousek koupila.
Pěkné si ho zítra upeču a pak umelu a nemažu na čerstvý žitný chlebík :-)


Avatar uživatele
Zlatý

naposledy jsem bůček vařil dnes ..vzniklo z toho skvělý zobání pro sýkorky


Avatar uživatele
Stříbrný

Naposledy si nepamatuju, ale něco nasoleného se chystá příští víkend do udírny. Bůček tam je taky.


Avatar uživatele

Minulej tejden,pekl jsem bůček nakrájenej na kostky,ale kostičkama z uzeného bůčku jsem ho ještě nepolil.
To opravdu neznám.
Dáš recept?

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

barbakan

Gecco, však víš... : -)

Avatar uživatele
Zlatý

gecco

Šak ba...
___
Ale - chtěl bych vidět/číst přesný překlad...
;-)))

Avatar uživatele
Zlatý

barbakan

Myslíš zakysaný cmar?

Avatar uživatele

anonym

Hezký zažívání.Bůček se cmarem,to je kombinace.

Avatar uživatele
Zlatý

barbakan

Jugare, ty víš stolici, co je dobrého. Tys ještě nejedl brambory s osmaženou cibulkou (bůčkem nakrájeným na kostičky) a zapíjel budˇ mlíkem, podmáslím, kyškou nebo kefírem? Ty určitě zapíjíš i krupici patokem tam od vás v kraji, že?

Avatar uživatele

anonym

Nevím, ale kostičkama z uzeného bůčku jsem ho ještě nepolil.

Avatar uživatele

anonym

Tekoucí bůčkové kostičky se dají kde sehnat?
Rád bych je vokošotoval.

Avatar uživatele
Zlatý

barbakan

Proč děláš ze sebe vola, opravdu vola!

Avatar uživatele

anonym

To děláš ty,já nejsem Barbakan,to si uvědom,vole a piš dotazy,kde by to šlo chápat,jinak jsi mi o misku trolle.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.