Avatar uživatele
Pokročilý

Kdo poradí, proč se zdrcla mačka u kuřete na paprice?

Kdo poradí, proč se zdrcla mačka u kuřete na paprice?Děkuji.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Pokročilý

To se stává i profíkům,je však dobré kyselou smetanu před zahušténím smícha s trochou vody a moukou a nedávat mléko,a nebo dát jen mléko a kyselou smetanu až na talíř při servírování

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Stříbrný

da ny

"Omáčka se nesrazí, když kysanou smetanu smícháte s moukou a trochou omáčky, a teprve pak nalijete do hrnce.

· Sraženou omáčku zkuste rozmixovat v mixéru.

· Do sražené smetanové omáčky vmíchejte trochu dětské krupičky rozmíchané ve vodě a krátce povařte."
zdroj:http://ladyclub.webgarden.cz/…
Smetanu vyndám z lednice dříve, při přidávání do omáčky má pokojovou teplotu,
něhdy smíchám strochou teplé omáčky.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 878
Zlatý annas 775
Zlatý marci1 503
Zlatý iceT 502
Zlatý gecco 445
Zlatý briketka10 434
Zlatý quentos 413
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.