Já vyzkoušela nový „starý“ recept a musím konstatovat, že se příště pokorně vrátím k tomu zažitému receptu. Prostě: byly dobré, ale už se mi povedly i lepší…
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, anonym před 4096 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já je nedělám, protože je nejím a manžel není zas takový jedlík. A na rozdíl od jiného pečiva bych s nimi druhý den neuspěla – říká, že jsou gumové. Btw – děláš je už rovnou plněné nebo tam dáváš marmošku dodatečně? U nás se hodně dělaly, když jsem byla malá, taťka je miloval a dovedl spořádat celou mísu.
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym
před 4096 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Naše babička, tradiční recept, byly výborné jako vžycky :o)
Teda vlastně už včera…ale zbylo ještě na dnešek
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4096 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podlehla jsem mámení a vyrobila koblihy podle „Laskominy od Maryny“ (koblihy jako od Sachera), ale tyto jsou z jednoho vyváleného plátu, dlouho se musí nechat podruhé kynout a nevyskočí při smažení na tu správnou kouli. Tentokrát jsem je plnila dortovou plničkou, ale nedá se odhadnout množství, které dovnitř potřebuješ vpravit a navíc tady do toho modelu se moc nevešlo. Ale těsto bylo moc dobré! Příště udělám toto těsto, ale větší dávku a udělám dva pláty, nahromádkuji marmošku, přikryji, slepím, vykrojím, vykynu a usmažím. Budou určitě super!
Pamatuji, jak kdysi v Imperialu prodávali za devatenáct set mísu včerejších kolbih a ty se daly házet ve stylu Saturnina po hostech. Docela úlet:-)
Drap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |