Avatar uživatele
Otass

Kam zmizí výpek z masa v jídelnách?

když dělám doma např. kuře, je z něj plno šťávy, ale v jídelně to polejí vodou bez chuti… kam dají ten výpek?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4292 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Je třeba si uvědomit, na kolik porcí tu šťávu z výpeku používáte Vy a na kolik jídelny. Jsou ale takové velkokapacitní kuchyně, kde je tahle „šťávička“ dochucená a výborná. Prostě záleží na kuchaři a také na tom, jak jsou nastavené normy na vaření. Žádný kuchař přece nebude na porce jídla doplácet a pokud má nějak nastaven rozpočet, tak se do něj musí vejít.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanulka11

asi to hodně rozředěj vodou a pak to není k jídlu
Doplňuji:
zřejmě dáváš hodně másla a dalších pochutinek -nebo nějakého tuku na čem to pečeš – protože z kuřete se nevypeče žádný omastek – tu šťávičku si musíš vyrobit sám … což doma děláš a v jídelnách při 100 i více porcích- to je tak nějak jak píše ocko – jsou limitováni financemi a pak to je opravdu znát –

Upravil/a: hanulka11

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Z kuřete? Šťávy?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
elektrikář

Pro restaurace se vyrábí omáčkový koncentrát. Ale tu vůni na domácím kuřeti dělá to přepuštěné máslo.

před 4141 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření