Avatar uživatele
Bronzový

Jsou klíčky od česneku nevhodné k jídlu jako klíčky od brambor?

případně proč, vysvětlete, děkuji

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Nevím, neznám, ale v jednom receptu kuchař Polhreich opodstaňoval odstranění klíčku tím, že po něm pálí žáha a je hůře stravitelný.
http://www.labuznik.cz/…

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Jedlé jsou, nicméně Zdeněk Pohlreich je kdysi ke konzumaci příliš nedoporučoval, neboť jsou oproti česneku samému mnohem aromatičtější, což není praktické.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 876
Zlatý annas 774
Zlatý marci1 502
Zlatý iceT 499
Zlatý gecco 443
Zlatý briketka10 432
Zlatý quentos 413
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 353

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.