Avatar uživatele
Damiana

Jsou jídla ze syrového masa výživově hodnotnější?

Pochopitelně z prvotřídních surovin.
Tatarák, ceviche, gravad laks (gravlax), sushi, carpaccio … Já osobně je mám hodně ráda. A co vy? Dáváte si je, připravujete je?
Díky za názory a odpovědi.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, hanulka11 před 4439 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
fcoop

Dnes, a v tomto státě bych si hodně rozmyslel sníst něco syrového.Myslím tím samozřejmě maso.
Existuje reálné riziko,že něco,co se nabízí jako kvalita,je v reálu sajrajt.
Informace,které se čas od času dostanou k veřejnosti jsou strašidelné, a je jasné,že je to špička ledovce.

Buďme rádi,že ani zdaleka netušíme,co do sebe „cpeme“. Stejně není v podstatě vyhnutí.

Ale – ať si každý jí co chce, a co mu chutná.

Onemocnění z potravin
http://www.bio-life.cz/clanky/ne­moci-lecba/Onemocneni-z-potravin.html

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
briketka10

i když ta otázka tu jednou byla, ale odpovím já si dávám taková jídla a nikdy mi nic nebylo..
uždibuju, když krájím syrový vepřový maso a chci ho dát do mrazáku..
tatarák miluju a lososa..
sushi jsem ještě neochutnala, ale dala bych si mňam 🙂

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanulka11

Mám moc ráda tyto dobrůtky , nikdy bych si je nedala ale v nějaké pochybné restauraci…to už člověk pozná ,kde si může objednat a pochutnat si.Tatarák dělám i z masa i z lososa jinak nic.Raděj si pochutnám na hotovém a pěkně připraveném v prima prostředí.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek