Avatar uživatele
Pokročilý

Již uvařený seget. guláš PŘESOLENÝ CO S TÍM

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Zlatý

Tak to znám :-D.
Přidej do toho třeba vodu, je-li hustý, nebo jiné ingredience. A klidně si vymýšlej!
Hlavně ať to ztratí tu sůl, bude to jen jiný "výrobek".

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Přidat syrové brambory,sladkou smetanu.


Avatar uživatele
Zlatý

Záleží na tom jak moc je přesolený...
"Zachránit" ho můžeš naředěním vodou a povařením dvou oloupaných, syrových brambor - ty do sebe natahují sůl. Pak znovu zahustit.


Avatar uživatele
Zlatý

Vyrobit ještě jeden nedosolený a smíchat.
Doplňuji:
nebo tady > http://hobby.idnes.cz/…


Avatar uživatele
Zlatý

jedině přidělat , zředit aby ho bylo víc - nic jiného s tím nevyvedeš a do zítra se ti ještě rozleží a bude slanější -


Avatar uživatele
Registrovaný

Udělat ještě jednou neosolený, smíchat.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

bolak

Quaba: že mě to nenapadlo dřív...

Avatar uživatele
Zlatý

Damiana

:-)))))))))))))))))))))))

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.