Avatar uživatele
Dádula

Jí se liška? (zvíře)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4469 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
tatanka

Sežrat se dá vše, hlavně mi nedávejte za tuto odpověd bod. Děkuji a prosím za prominutí(momen­tální demence)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Nejí, její maso je velmi tuhé, zapáchá a údajně má nepříjemnou chuť

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
briketka10

http://www.lo­veckeforum.in­fo/viewtopic.php?f=20&t=­450

Re: Zvěřinové klobásy

Příspěvekod ČENDA » ned 01.11.2009, 12:09
Kdysi mi jeden starý myslivec tvrdil,že za mlada přidávali do klobásek i liščí maso. Pamatuje si na to někdo z vás jak to dělali nebo zdědil takový kuchařský recept?? Né že bych se pak vrhnul na intenzivní lov lišek 🙂ale pro zajímavost bych to chtěl vědět…

tady se o tom mluví..a i gulášek vařili !!
Doplňuji:
http://www.lo­veckeforum.in­fo/viewtopic.php?f=20&t=­5456

tady ji i pekli – tu bych si dala !
mně chutnala moc nutrie mňam..

Upravil/a: briketka10

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
venkovan

Hlad je nejlepší kuchař. Super hlad zacpe i nos, chuťové buňky a i oči.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
samicek333

Jí se všechno

drap: už jenom ta vaše odpověď, že moc dobře nechutná a má tuhé maso znamená, že ji někdo jedl…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iwrana

Nejí.A ani v minulosti ji lovci nejedli.Asi nemá chutné maso.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
teracora

Nikdy jsem neslyšela, že by se liščí maso požívalo a ani ostatní zvěř ji mimo dravců nežere.
Ale jezevec je výbornej, musí se tedy umět „udělat“ :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Děda Louda

To: tatanka – ten palec není za odpověď, ale za upřímnost.

před 4468 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek