Avatar uživatele
Registrovaný

Jí se liška? (zvíře)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

Sežrat se dá vše, hlavně mi nedávejte za tuto odpověd bod. Děkuji a prosím za prominutí(momentální demence)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Nejí, její maso je velmi tuhé, zapáchá a údajně má nepříjemnou chuť


Avatar uživatele
Zlatý

http://www.loveckeforum.info/…

Re: Zvěřinové klobásy

Příspěvekod ČENDA » ned 01.11.2009, 12:09
Kdysi mi jeden starý myslivec tvrdil,že za mlada přidávali do klobásek i liščí maso. Pamatuje si na to někdo z vás jak to dělali nebo zdědil takový kuchařský recept?? Né že bych se pak vrhnul na intenzivní lov lišek :-)ale pro zajímavost bych to chtěl vědět...

tady se o tom mluví..a i gulášek vařili !!
Doplňuji:
http://www.loveckeforum.info/…

tady ji i pekli - tu bych si dala !
mně chutnala moc nutrie mňam..


Avatar uživatele
Zlatý

Hlad je nejlepší kuchař. Super hlad zacpe i nos, chuťové buňky a i oči.


Avatar uživatele
Bronzový

Jí se všechno

drap: už jenom ta vaše odpověď, že moc dobře nechutná a má tuhé maso znamená, že ji někdo jedl...


Avatar uživatele
Pokročilý

Nejí.A ani v minulosti ji lovci nejedli.Asi nemá chutné maso.


Avatar uživatele
Pokročilý

Nikdy jsem neslyšela, že by se liščí maso požívalo a ani ostatní zvěř ji mimo dravců nežere.
Ale jezevec je výbornej, musí se tedy umět "udělat" :)

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

Děda Louda

To: tatanka - ten palec není za odpověď, ale za upřímnost.

 

Zajímavé otázky v kategorii Zvířata

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Zvířata

Zlatý Drap 1074
Zlatý beer 710
Zlatý www 558
Zlatý briketka10 346
Zlatý ReHu 306
Zlatý hanulka11 296
Zlatý annas 280
Zlatý marci1 263
Zlatý mosoj 257
Zlatý gecco 248

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.