Avatar uživatele
Ladič pian

Jedli byste srnčí, kdybyste viděli rakovinné útvary vyrůstající z těla?

Prý se to běžně řeší vyřezáním těchto tkání, aby se to prodalo do špičkových restaurací. Jsou to nepravidelné černé útvary.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zzzzz před 2640 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
briketka10

Ne. Nikdy. Fujtajxl :(

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
gecco

Jedl bys maso – kdybys viděl zabíjačku?
Nebo – ´extrémněji´ – jedl bys maso, kdyby sis je musel ulovit a zpracovat?
😉
Mimochodem – srnčí je dneska docela levné, je cca na úrovni běžně chovaného hovězího…
😉

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
nyjono

Myslíš, že to má pouze srnčí?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Zvonillka

Lidé už prostě nevědí, co do té tlamy nacpat 😁 fakt. Ještě si budeme vyřezávání rakovinu z masa (kterého je zdravého dost),a ládovat se teď již zdravě očištěným masem 😁 jestli to funguje jako s chlebem a plísní, tak je ta rakovina stejně všude…a ne pouze na místě, kde se zrovna ukázala. (lidem se také neustále vrací, nebo se jim vytvoří jinde)
Upřímně o ničem takovém jsem zatím neslyšela, ale jíst dobrovolně maso, které je napadené rakovinou? To bych asi musela být už vážně extrémně hladová. Ale vždycky se doma najde něco jiného (i kdyby to měl být suchý chleba). Zajdi radši k babičce na kachnu a tohle vyhoď do koše 😉

Upravil/a: Zvonillka

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Drap

Považuji otázku za nesmyslnou. Rakovinové útvary nebývají černé a bývají převážně uvnitř tkání.

před 2639 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Ladič pian

nyono, bojím, že to prochází i u polského vepřa:-)

před 2639 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Ladič pian

Jo, Gecco, zabíjačka je super a mňamka.

před 2639 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
gecco

Že jo?
A věřil bys tomu, že někdo ani nechce ochutnat syrovou bouřku???
😉

před 2639 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření