Tuk nasáklý uvnitř krajice neodsaješ, pouze ten navrchu.
Lépe je opékat ná sucho.
0 Nominace Nahlásit |
Jakkoliv opečený chléb bude vždy horší než neopečený…
Co se týká lepku – pochybuji o tom, že by se ty 2 bílkoviny
z opečeného chleba mohly někam „vyčoudt“, zmizet … :D
4Kdo udělil odpovědi palec? hanny 2, briketka10, Dochy, gagaga
před 3265 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3278 | |
annas | 2022 | |
marci1 | 1996 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1777 | |
da ny | 1213 | |
zjentek | 1154 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 945 | |
elkon | 856 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |