Avatar uživatele
Zlatý

Je to nutné? !

Je to nutné,že když se zavařují masné výrobky do sklenic ,aby víčko mělo červenou gumičku a zelenina(ovoce) bílou?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Nutné to neni, ale červené gumičky mají údajně trochu odlišné složení gumy, měly by být odolnější. Masné věci se zpravidla zavařují déle.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

u masa je lepší červenou ale nejlepší jsou šroubovací víčka
u zeleniny je to fuk jaká barva gumičky ale také preferuji šroubovací


Avatar uživatele
Bronzový

není to nutné

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

barbakan

david22,zdůvodni to!

Avatar uživatele
Bronzový

david22

to jsem jen tak plácnul, neumím to zdůvodnit :)

Avatar uživatele
Zlatý

barbakan

Za upřimnost - paleček!

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.