Avatar uživatele
anonym

Je to nutné? !

Je to nutné,že když se zavařují masné výrobky do sklenic ,aby víčko mělo červenou gumičku a zelenina(ovoce) bí­lou?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? terry, johana 56, Drap, Damiana před 4264 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Nutné to neni, ale červené gumičky mají údajně trochu odlišné složení gumy, měly by být odolnější. Masné věci se zpravidla zavařují déle.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanulka11

u masa je lepší červenou ale nejlepší jsou šroubovací víčka
u zeleniny je to fuk jaká barva gumičky ale také preferuji šroubovací

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
david22

není to nutné

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

david22,zdůvodni to!

před 4264 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
david22

to jsem jen tak plácnul, neumím to zdůvodnit :)

před 4264 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Za upřimnost – paleček!

před 4263 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek