Avatar uživatele
autacek

Je normální prohlížet si v restauraci příbory před použitím ?

Tedy myslím jestli jsou čisté a není na nich zaschlá špína, zbytky jídla, či otisky cizích prstů.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? tatanka, Hakunamatata před 3927 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Reezo

Jistě, já osobně si je překontroluji i doma, jestli je opravdu čistý a kdekoliv jinde využívám přibor, tak kontroluji jestli je opravdu čistý. Pak si ho buďto nechám nebo ho dočistím či ho vyměním.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Všechno co si vkládám přímo do úst, si alespoň krátce prohlédnu.
To je snad přirozené, ne?

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit


Avatar uživatele
marci1

Samozřejmě, že je. Příbory by měly být čisté a vyleštěné. Jelikož si vkládáme příbory do úst, tak chceme mít jistotu, že jsou opravdu čisté.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

jo, je to normální i tam, co maj hvězdy od michelina, nikdy nevíš, jaké pohnutky tam zrovna personál prožívá. Stejně je to jediné, co udělat můžeš, s talířem a jeho obsahem už moc nenaděláš.
Nebo můžeš zajít do govindy a najíst se tam luxusně rukama. A já ti garantuji, že uvidíš tak kvalitní jídlo, že jej někteří chudáci přes lesk drahých příborů ještě neviděli ,)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
terry

Myslím, že ne jen normální.
Někde je to dokonce nutnost.
Většinou je jen letmo omrknu, pro jistotu, občas (soudě podle prostředí) je prohlédnu důkladněji.
Podle potřeby, tak píše Reezo, je to OK, nebo do dočistím, popř.nechám vyměnit.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Hakunamatata

V nasi zemi je to asi nutností, ačkoliv ja to nedělám s tím, ze uz jsem v životě snedla větší prasarny než trochu špíny. Člověk se tomu neubrání – jedu mhd presednu do auta, o pár dní později sedím v autě a něco jím – uz ji mužu mít (žloutenku). Jak rika neznámý autor – nesmis být takový cimprdlik.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tazatelka

Není! ani normální, ani podle bontonu 🙂. Ale je přípustné ho papírovým ubrouskem utřít, pochopitelně po nenápadném skouknutí příboru. Možná ale v českých restauracích musí jít bontom stranou.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
briketka10

já sleduju úplně všechno !
příbory, hrnky i talíře !!
téměř na všem nalézám špínu:(

před 3926 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

briketka 10: to budeš podle zjentek ještě víc sexy než já! 🙂

před 3926 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
briketka10

Bohemico,
nevím jestli jsem sexy, ale štve mě,
když vidím na skleničce otisk rtěnky
na půllitru mastný flek už se mi zvedá
žaludek a nemám chuť platit, někdy
jsou tak opatlaný talíře, žeby z toho
jeden „blil“ proto si dávám jen hranolky
nosím s sebou p.kapesníčky na utření
půllitru někdy je čistej máme vyhlídlou
dobrou hospůdku tak chodíme tam :DD

před 3926 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

bohemica: moc sexy ,)

před 3927 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

jentek: tobě přijde sexy asi kdeco. Určitě by mi sexy nepřišlo jíst rukama v govindě, kde to smrdí jak ve školní jídelně komunisických časů.

před 3927 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření