Avatar uživatele
huxa

Je nějak zdravotně závadné tři dny prošlé kefírové mléko?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3516 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Nejspíše ne, není – kvasinky by 3 dny měly bez problému zabránit hnilobě (apod.).
Koneckonců – ochutnej – pokud bude ´klasicky´ příjemně nakyslé, je OK.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

V tom prostředí již nic jiného vzniknout nemůže. Může se jen zvyšovat toxicita. Takže záleží na tom, jak moc toho tvé tělo vydrží…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
da ny

Pravděpodobně ne, opatrně vyzkoušejte ;)
http://www.vi­talia.cz/clan­ky/kdy-se-jidlo-zacne-kazit/

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek