Avatar uživatele
Nechápavé

Je bílé pečivo nezdravé??

Např: rohlík tukový apod.....

Jaké pečivo kupujete vy??

Nebude to vadit kdyz si dam pri hubnuti rohlik na dopoledni svacinu,snida­ni?,odpoledne uz ne..

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3136 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
beer

Dnes je dle různých zdrojů ‚nezdravé‘ málem se už narodit ))
Tedy pokud máš stravu pestrou a vyváženou (viz Google), tukový rohlík či pečivo podle chuti ti neublíží a zdraví neohrozí.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?www Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
jmhad

Podívej se na http://www.ka­loricketabulky­.cz a vytvoř si tam svůj jídelníček. Tam třeba zjistíš, že rohlík má přes 25 gramů sacharidů ,což je skoro 60 %. A když si pro hubnutí stanovíš limit např. 150 gr. sacharidů za den , tak to je 6 rohlíků. Ale nic víc už ten den nesmíš jíst. Jen čistou vodu. Nauč se podle oněch tabulek počítat.Glikemický index při hubnutí neřeš,ten je pro cukrovkáře.

Zdroj: http://www.ka­loricketabulky­.cz

Upravil/a: jmhad

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Absolutně překroucené téma. Jde čistě o to, že bílé pečivo má vysoký glykemický index, navíc bývá nastavováno chemikáliemi atp. – tedy stačí k bílému pečivu dát cokoliv s velmi nízkým GI a je vystaráno… (rohlík + fazole) Tzv. rychlé cukry…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

Nedá se říct, že je nezdravé.
Prostě není zdravé.
Při redukci váhy je zcela nevhodné. Max 1 rohlík týdně za odměnu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek