Avatar uživatele
Pokročilý

Jaký používáte bylinky k vaření a jestli sušené nebo čerstvé?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Od tý doby, co si mamka založila bylinkovou zahrádku, jsem na nich absolutně závislá - se sušenejma to je nesrovnatelný. Čerstvý oregano, rozmarýn, šalvěj... a do pití mátu nebo meduňku. Taková sýrová omáčka na těstoviny s oreganem a rozmarýnem je naprostá slast... :o)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

čerstvou petržel a pažitku , meduňku na čaj a jinak směsi sušených bylinek


Avatar uživatele
Bronzový

Jak kdy, do bramboráku sušenou majoránku, do polívky čerstvou petržel, hodně bylinek si na zimu zamražuji...


Avatar uživatele
Stříbrný

Máta, meduńka, petržel, pažitka, bazalka, rozmarýn a další.Pokud možno čerstvé ze zahrádky nebo z truhlíku.V horším případě sušené,nebo zanražené.Rozhodně jsou jídla a čaje s bylinkami chutnější a vońavější.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

kropitko

Raději čerstvé, ale když nemám, tak sušené.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.