Avatar uživatele
Monny

Jaký používáte bylinky k vaření a jestli sušené nebo čerstvé?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4904 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Terryle

Od tý doby, co si mamka založila bylinkovou zahrádku, jsem na nich absolutně závislá – se sušenejma to je nesrovnatelný. Čerstvý oregano, rozmarýn, šalvěj… a do pití mátu nebo meduňku. Taková sýrová omáčka na těstoviny s oreganem a rozmarýnem je naprostá slast… :o)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanulka11

čerstvou petržel a pažitku , meduňku na čaj a jinak směsi sušených bylinek

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Mili @

Jak kdy, do bramboráku sušenou majoránku, do polívky čerstvou petržel, hodně bylinek si na zimu zamražuji…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
johana 56

Máta,meduńka,pe­tržel,pažitka,ba­zalka,rozmarýn a další.Pokud možno čerstvé ze zahrádky nebo z truhlíku.V horším případě sušené,nebo zanražené.Rozhodně jsou jídla a čaje s bylinkami chutnější a vońavější.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Drahuška999

Zdravím, já jsem si docela dost nedávno také chtěla shánět nějaké ty zdravé potraviny a všechno tak nějak okolo a docela dost se mi osvědčila tato stránka zde – https://www.mi­lota.com/eshop/p­otraviny-8695 , díky které jsem si mohla pořídit docela dost velké množství různých potravin za dobré ceny :) Tak mrkněte. Mějte se.

před 1088 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
kropitko

Raději čerstvé, ale když nemám, tak sušené.

před 4904 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek