Avatar uživatele
Bronzový

Jaký parfém doporučíte na chleba?

Pekl jsem chleba, když byl ještě syrový, těsto bylo krásně nadýchané, mělo pěknou barvu. Nicméně po upečení bylo zcela jiné, černé. Na odříznutí nepěkného uhlí jsem použil pilku s jemnými zuby; úhlovou bruskou jsem v kuchyni prášit nechtěl. Jenže chléb je teď cítit spáleninou, páchne po mrtvole. Dá se to překrýt nějakým deodorantem, parfémem? (citronový nechci)

Odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Chanel No.5 ...
:-D
Máš dvě možnosti:
- buďto máš dostatečný hlad a chleba sníš
- nebo jej vyhodíš a upečeš si nový


Avatar uživatele
Registrovaný

Parfém na chleba? Fakt? A to ho jako chceš potom ještě jíst? A to myslíš vážně? Já bych na něj asi dala jak říká gecco Chanel, nebo Versace.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Bronzový

ptáč

gecco, tak hlad mám, trochu by zbylo i pro králíky. Ale vyhazovat takový chleba každý den nemůžu.

Avatar uživatele
Zlatý

gecco

Stačí trocha praxe - a nebudeš jej připalovat.
;-)

 

Zajímavé otázky v kategorii Aktuality a zábava

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Aktuality a zábava

Zlatý Drap 4395
Zlatý hanulka11 2790
Zlatý led 2475
Zlatý briketka10 2269
Zlatý annas 1828
Zlatý quentos 1548
Zlatý tom004 1522
Zlatý iceT 1519
Zlatý dědapetr 1472
Zlatý mosoj 1426

Zobrazit celkový žebříček

Kategorie otázek

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.