Avatar uživatele
Pokročilý

Jaký máte nejradši druh sýru?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Hlasujte v anketě

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele

Jiné...

Hlavně kvalitní (žádný z nich tady není v anketě uveden) a žádné taveňáky !

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Jiné...

Doplňuji:
Mám ráda snad všechny dostupné druhy sýrů - tavené, plísňové i plátkové.


Avatar uživatele
Zlatý

Jiné...

tofu


Avatar uživatele
Zlatý

Jiné...

První co mě napadlo byl brie s 60%


Avatar uživatele
Stříbrný

Korbáčik

korbáčiky, pravé slovenské :)


Avatar uživatele
Zlatý

Jiné...

Mám ráda kozí a ovčí sýry, parmazán (originální Parmigiano Reggiano), ale také starou Goudu (nejlépe tříletou), Emental, Raclette, Cheddar, Guyère, Roquefort,...


Avatar uživatele
Bronzový

Jiné...

Doplňuji:
Nedokázal jsem vybrat jeden :D Takže Eidam, Gouda, Parmezán a Balkán, to jsou moji favoriti.


Avatar uživatele
Zlatý

Jiné...

Doplňuji:
kromě tavených všechny


Avatar uživatele
Bronzový

Jiné...

Eidam, Mozzarela, Balkánský sýr, uzený sýr, korbáčik, hermelín, niva... Nemám rád ementál kvůli chuti a kvůli tomu, že mám po snědení v puse jak v polepšovně.


Avatar uživatele
Stříbrný

Jiné...

nivu a pepu na grilu


Avatar uživatele
Bronzový

Eidam


Avatar uživatele
Bronzový

Balkánský sýr

Doplňuji:
Naopak nemám rád zrající sýry jako Niva, Romadůr, Tvarůžky a podobné smrady.


Avatar uživatele
Registrovaný

Mozzarela


Avatar uživatele
Bronzový

Jiné...

dvacetiprocentní ementál borynu,muze byt i krolewski,a tvaruzky.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Aktuality a zábava

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Aktuality a zábava

Zlatý Drap 4389
Zlatý hanulka11 2790
Zlatý led 2475
Zlatý briketka10 2268
Zlatý annas 1827
Zlatý quentos 1547
Zlatý tom004 1522
Zlatý iceT 1520
Zlatý dědapetr 1472
Zlatý mosoj 1426

Zobrazit celkový žebříček

Kategorie otázek

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.