Avatar uživatele
Bronzový

Jaký má význam hořčice přidávaná k uzeninám?

Snad pro lepší strávení? Někdo ji nechce, že mu zastíní chuť uzeniny.
Doplňuji:
Já mám raději dijonnaise/omáčku-nevysychá jako hořčice (při delší době použití).

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele

K některým uzeninám si hořčici dám, nejlíp s křenem - ale k jiným je opravdu příliš ´humpolácká´ - třeba domácí polosušené klobásy si hořčicí opravdu nekazím.
;-)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Jedná se hlavně o kombinaci chutí a každému může chutnat kombinace jiná.
Párek mám rád třeba s hořčicí či křenem (i kombinací obého), dobrou klobásu nebo domácí uzené pak bez jakéhokoliv ochucovadla ;-)
Doplňuji:
Také množství ochucovadla je věcí chuti jednotlivce, někdo třeba mizernou chuť uzeniny raději přerazí chutí dobré hořčice ap. :-)


Avatar uživatele

je to jen doplněk chuti,raději samotné maso ,bez ní,ale každej to máme jináč,
Doplňuji:
třeba k ovárku patří křen,někdo má rád k párku hořčici,
směsici chutí neodhadneš u nikoho,každej to má jináč


Avatar uživatele
Bronzový

Jestli se pletu,tak sorry,ale na jednu stranu hořčici zavrhujete a pak si ji dáte ale s trošku jiným složením a hlavně pod jiným názvem.
To co uvádíte je v podstatě majonéza s hořčicí tzv Dijónského typu!

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 845
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.