Avatar uživatele
Pokročilý

Jakou smetanu používáte do houbové omáčky?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

Do všech smetanových omáček (doma vařených) jsem se naučil používat zakysanou smetanu. Je tak téměř jistota, že omáčka nezkysne a nezkazí se.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Do houbové omáčky dávám kelímek kysané smetany a přidávám do ní ještě trochu mléka.


Avatar uživatele
Pokročilý

Já zakysanou. :-) Nicméně mňam, asi do ní půjdu .. udělala jste mi chutě :)))


Avatar uživatele
Bronzový

12-ti procentní smetanu nebo smetanu na vaření, nejčastěji používám smetanu na vaření - Albert Quality. Samozřejmě můžete použít i zakysanou, záleží na chuti.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 876
Zlatý annas 774
Zlatý marci1 502
Zlatý iceT 499
Zlatý gecco 443
Zlatý briketka10 432
Zlatý quentos 413
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 353

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.