Jaké sporty nejraději provozujete???

Napište :kdo napíše dostane palec nahoru!

Doplněna:
já bruslení(letní/zimní)kolo ,běh
a není zač mě můžete dát za oplátku hvězdičku!!

Klíčová slova: sporty, provozujete, nejraději

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpověď

Posilovani :)

Dik za palec :)

Další odpovědi:

pěší turistiku; jednoznačnou přednost u mě však mají duševní sporty, tzv. mind sports, při nichž sportuje hlavně mozek

palec ani neni treba :) pripouju svoje sporty: lyzovani, bowling a jako quentos chuze :)

já ráda plavu,bruslím

Atletika, cyklistika, in-line bruslení

Turistika,kolo,šachy.

já palec neci!!!ale je to super otazka!

Nejraději rekreačně zalévám květinky. Potom letní i zimní klikání.

Zdroj: www.youtube.com/user/SvrchovaneCechy

ja asi asi florbal a plavani ale take micove hry sou super hlavne v lete beh a kolo sou ale taky supr ale ume je nej florbal

Běhám okolo miminka. To je mnohdy taky sportovní výkon. Obzvlášť, když mám udržet domácnost uklizenou...

box,posilka a ted nove od jara koleckove brusle.Neni nad to sportem si zhuntovat zdravi ;-)

Jezdíme celá rodina na kole, provozujeme turistiku a gaučing.

Kolo a pěší turistika.

Mám ráda turistiku,ale tu normální.Nenávidím takovou tu dostihovou,při které se člověk nemá čas ani nasvačit.

Ahoj..
Neodepisuju kvůli palci, ale nejraději si hraju se svými dětmi..což je pro mě sport, mám už 3... :-)

Jako mladsi jizdu na koni,a ted plavani a prosne cviceni.

Pokročilý Q

MTB, jen škoda, že už proti kolům v přírodě tolik bojují ochránci přírody. Takové normální kolo nezničí přírody o nic víc než bota!

Loptove hry, Florbal, Futbal, Plávanie, Tenis, Squash, Badmington... Jediny šport ktory asi fakt nemusim, su lyže, ale to asi aj tak preto, že som si na niech zlomila ruku... A odvtrdy som moc opatrna a to už nie je ono..A samozrejme šach, a iné Hlavolamové hry :) Tie sú super :)

Facebook