Avatar uživatele
Pokročilý

Jaké používáte máslo?Máte rádi klasické nebo ty náhražky?

Pou

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

Já mám ráda máslo, když jsem hodila do květákové polívky na přilepšení trochu Perly a čekala jsem, až se rozpustí, plavaly v té polívce nějaké žluté "nerozpustné" cancoury...
A v kantýně mi přijde, pokud necháte oběd vychladnout, že jídlo polévají voskem...
i struktura je podobná!

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Jedině máslo(doma) a pokud v jídelně polévají jídlo něčím,co připomíná máslo,odmítám.Kde jsou ty časy,kdy se v krámě dalo máslo koupit z hroudy!


Avatar uživatele
Zlatý

střídám klasické s margarínem, každé má svoje


Avatar uživatele
Bronzový

Jedině pravé máslo - Jihočeské nebo Jaroměřické. Jednou jsem koupila německé, cena byla stejná jako u našeho jihočeského, ale nedalo se to pozřít, byl to smradlavý margarín. Stejně chutná belgické máslo, které prodávají v supermarketech.


Avatar uživatele
Zlatý

Klasické.


Avatar uživatele
Zlatý

Na namazání mám ráda floru, ale při vaření použiji máslo.dá jídlu jemnější chuť.


Avatar uživatele
Registrovaný

podle mne jsou lepší ty klasické másla


Avatar uživatele
Zlatý

Pouzivam Zlatou Hanou do pomazanek a na chleba,klasicke maslo do zaprazky.V Alberte jsem nasla neco noveho ve ctyrech variantach a do pomazanky jsou uplne skvele.


Avatar uživatele
Stříbrný

Dal jsem si Perlu na krupicovou kaši a vůbec mi to nechutnalo.Ani v zákuscích to není vůbec dobré.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 860
Zlatý annas 765
Zlatý iceT 499
Zlatý marci1 490
Zlatý gecco 434
Zlatý briketka10 424
Zlatý quentos 411
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 352

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.