Avatar uživatele
Zlatý

Jaké kupujete máslo ?

http://leteckaposta.cz/…

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Ani se nemusím dívat do pošty.Pro mne jsou to výrobky JČ Madety.Ať je to máslo,jogurty ve skle,ap.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Já kupuji Tradiční máslo z Moravy. Je na druhém místě, takže celkem jde.


Avatar uživatele
Stříbrný

Já kupuji Madetu nebo Halíře.


Avatar uživatele
Bronzový

bývalo to máslo od Madety a když je v akci, tak ho nakoupím do zásoby ;) ale naposled podražili takovým způsobem, že už i bio máslo je levnější, tak to střídám...

a přiznám se bez mučení, že Dr.Halíře jsem na tak vysokém umístění nečekala - holt ne vše, co je drahé, musí být nutně lepší


Avatar uživatele
Bronzový

také nejraději Madetu a i Čerstvé máslo, Poděbrady.

Dr.Halíře určitě vyzkoušíme. Důvěru jsem v něj neměla, protože jednou jsem vylévala od této značky krabice mléka - bylo hrudkovaté.


Avatar uživatele

Nekupuji žádné, dostávám zdarma špičkové rakouské biomáslo od kámoše, co chodí s fanatickou rakouskou ekoložkou, co má u nás pobočku své firmy.
Předtím zásadně Madetu stejně jako Tom, víme, že je dlouhodobě nejkvalitnější i bez testů, které to jen pravidelně potvrzují.
Jinak užitečný odkaz, aby se lidé vůbec zorientovali, potvrzuje se jen domněnka, že tuzemský produkt je kvalitnější než mnohé pofidérní dovozy. Ale i doma jsou rozdíly podle toho, kdo je vlastník a kdo provozuje mlékárnu.
Doplňuji:
P.S.(Příležitostně se podílím na marketingové podpoře její firmy, kodifikaci českých prospektů a legistativního souladu s platnými zákony ČR či hygienickými požadavky).


Avatar uživatele
Zlatý

pokud je tak od Halíře a nebo Jihočeské a na mazání na chleba Floru


Avatar uživatele
Zlatý

viděla jsem jiný test a tam bylo nej Halíř někdy ho koupím..
většinou kupuju Pomazánkové máslo a Zálesáka..


Avatar uživatele
Zlatý

Máslo moc nekonzumuji,jinak od známého z farmy(domácí).Na Moravě.


Avatar uživatele
Zlatý

Kupuji prosolené máslo Président La Motte - je v takovém bochánku a použky po mořské soli jsou v něm ještě vidět, a je vynikající. Nebo Irské slané máslo. Ta mám na pečivo nejraději. Na vaření pak Madetu - krásně voní i chutná. Kdysi jsem si v bio prodejně koupila farmáršké přepuštěné máslo ve sklenici. Bylo fantastické. Často kupuji i kozí máslo. Kamarádka má koně a má ho ustájeného přímo na statku, který se prezentuje i na farmářských trzích a v bioprodejnách. Odtud mi často vozí čerstvé máslo, ale i mléko, vejce, sýry a kysané mléčné výrobky. Balení nic moc, ale ta chuť!

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele

anonym

Oba jsme s tomem Jihočeši, takže víme své.
Např. skutečně originální a první Niva se vyráběla ve skalnaté štole pod krumlovskou Mikuldou (v nivě Chvalšinského potoka), kam jsme chodili se školou na exkurze.
viz důkazy:
http://cs.wikipedia.org/…

Avatar uživatele

anonym

Rozhodně není náhodné, že absolutní propadák je MilkPol - dovoz z Polska.

 

Zajímavé otázky v kategorii Aktuality a zábava

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Aktuality a zábava

Zlatý Drap 4396
Zlatý hanulka11 2790
Zlatý led 2476
Zlatý briketka10 2269
Zlatý annas 1828
Zlatý quentos 1548
Zlatý tom004 1522
Zlatý iceT 1519
Zlatý dědapetr 1472
Zlatý mosoj 1427

Zobrazit celkový žebříček

Kategorie otázek

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.