Avatar uživatele
Zlatý

Jaké hovězí maso je vhodné na steak kromě pravé svíčkové?

Doplňuji:
Děkuji za odpovědi,tak odborné jsem ani nečekala!!!

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Typy hovězích steaků

Steak na grilu
Filet mignon – Malý kousek pravé svíčkové.
Flank steak – Steak ze spodní strany zvířete. Není tak šťavnatý jako steaky z žeber nebo zad.
Flat iron steak – Z lopatky.
T-bone steak a porterhouse – jemné maso ze zad zvířete s kostí tvaru písmene T.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Na steaky je nejlepší maso z hřbetu a zadní části zvířete, tj. roštěnec, svíčková a zadní z masných plemen s výrazným tukovým mramorováním, např. Angus, Charolais, Hereford, Shorthorn či Limousine. Výborné je maso z mladých býčků (do 2 let).

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.