Avatar uživatele
Zlatý

Jaké hovězí maso je vhodné na steak kromě pravé svíčkové?

Doplňuji:
Děkuji za odpovědi,tak odborné jsem ani nečekala!!!

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Typy hovězích steaků

Steak na grilu
Filet mignon – Malý kousek pravé svíčkové.
Flank steak – Steak ze spodní strany zvířete. Není tak šťavnatý jako steaky z žeber nebo zad.
Flat iron steak – Z lopatky.
T-bone steak a porterhouse – jemné maso ze zad zvířete s kostí tvaru písmene T.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Na steaky je nejlepší maso z hřbetu a zadní části zvířete, tj. roštěnec, svíčková a zadní z masných plemen s výrazným tukovým mramorováním, např. Angus, Charolais, Hereford, Shorthorn či Limousine. Výborné je maso z mladých býčků (do 2 let).

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 859
Zlatý annas 765
Zlatý iceT 499
Zlatý marci1 490
Zlatý gecco 432
Zlatý briketka10 423
Zlatý quentos 411
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 352

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.