Avatar uživatele
Zlatý

Jaké dáváte ingredience do jednoduché domácí škvarkové pomazánky?

Otázka podobná tu již byla, ale odpovědi mne neuspokojily, cosi mně tam při ochutnání jakoby chybí :-(
Doplňuji:
No ano, to je ono! Česnek. Děda byl vždy po nich cítit česnekem!
Hergot, už jsem úplně blbej :-(
Díky!

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Zlatý

No tak jediné prase v bytě jsem já, domácí škvarky tudíž nehrozí..
Mám ale řezníka se škvarky sice za 132Kč/kg, ale jsou velké, tmavá a masité. To je podle mne základ.
Pomelu, malinko přisolím (jsou už někdy lehce osoleny), přidám trochu hořčice, někdy i nadrobno syrovou cibuli a hlavně česnek. Víc se mně jednoduše nechce, poněvadž chutná převelice jen s tím česnekem a solí )) Vyzkoušej a dej vědět !
Doplňuji:
Navíc jsi mne právě inspiroval k dnešní večeři, vše je doma ))

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Sádlo se škvarky,nejlépe čerstvě vyškvařené,ale určitě studené,sůl,česnek,cibule na jemno nakrájená.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.